entotre


firefem

Annonse

torsdag 12. mai 2011

"Mitt" Lille ;)I går var jeg atter en gang på "Lille" ;)
Photobucket


Denne gangen sammen med min bror :)


Mens jeg var der, tenkte jeg at jeg like godt kunne knipse noen kjappe bilder med mobilen min, slik at jeg kunne vise frem hvor jeg pleier å ta en kaffe i godt selskap ;)


Dette viser på langt nær hele lokalet, og bildene er tatt i en feil, uten noen tanke for komposisjon og alt det der, men dere - som ikke har vært der - får iallefall et inntrykk av stedet ;)


"Lille" som det oftest går under, er en Bar/Kaffebar, som egentlig heter Lilletorget :)


Jeg synes atmosfæren her er så koselig, og jeg får en slags feeling av "old times bar" i New York av å være her, iallefall slik jeg har sett på gamle tv-serier (som Cheers) og noen filmer og sånt no :)


Sofagruppene kunne nok trengt en liten oppshining, veldig slitne er de, men ellers håper jeg at de ikke endrer alt for mye på interiøret i lokalet, for jeg synes det er fint som det er. Helt annerledes enn andre steder, og mye koseligere enn alskens caféer i byen ;)


I går mens min bror og jeg koste oss med hver vår kaffe (de KAN kaffe her), så prata vi om alt mulig samt spilte kort ;)


Kjempekoselig :)


Er dessverre ikke så alt for ofte vi får gjort slike bror-søster ting, tanken slo meg veldig da vi satt der i går, så jeg håper at vi etterhvert kan finne på noe annet sammen også.


Vi har ingen andre søsken, og jeg vet jo at mange drar på tur med søstrene sine, eller brødrene sine, men her er vi altså en søster og en bror, hehe, så jeg vet ikke helt hva vi skulle funnet på sammen, men at det hadde vært koselig med en ordentlig søsken-tur, det er jeg overbevist om :)
Sola skinner i dag også, og det er kjempekjekt, men jeg har en feeling av at de neste dagene kan bli grå :-/ Ikke sett varselet enda, og vet ikke om jeg vil sjekke det heller, hihi. =) Vel, nå må jeg få i meg resten av brødskiva mi, må kjøre nedover til byen innen 20 minutter, for å rekke noen avtaler :)


Ha en kjempefin dag :)


Klem
Photobucket

4 kommentarer:

 1. Det ser så koseligt ut där!! Jag förstår om Du trivs ta en kopp där.

  Ha en fin fortsättning på dagen.

  Kram

  SvarSlett
 2. Fint sted. Jeg har bare en bror også og vi gjør alt for skjelden noe sammen, men vi har et fint forhold. Før husker jeg vi dro på byen og ut og spiste sammen. Blir litt anderledes når vi blir så opptatt av barn og familie, men det er viktig.
  Kos deg videre
  Hei hopp i male kropp
  Randi

  SvarSlett
 3. Koselig med denne typen bilder, av ein av dine favoritter :)

  SvarSlett
 4. Så koselig da :)
  Jeg skulle gjerne hatt slike stunder med min søster. Men vi er så forskjellige, og har grodd fra hverandre med årene. Vi treffes selvfølgelig innimellom, men ikke bare oss to.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...