entotre


firefem

Annonse

onsdag 11. november 2015

FØRJULS-TILBUD :D

Få en GRATIS Aloe Lips og en fin pose med flere vareprøver ved bestilling av C9 eller et Every Day Beauty - sett!

Kjører dette tilbudet frem til 10. Desember!!

HUSK: pga stor pågang på posten i tiden frem mot jul, lønner det seg å være tidlig ute med å bestille. 


Under følger informasjon om de forskjellige produktene:

Every Day Beauty:
Komplett hudpleie for både kvinner og menn. Lett å anvende og lett å like. Steg-for-steg instruksjoner medfølger for best resultat. Inneholder Aloe Hand & Face Soap, Aloe First, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Sun Lips, Forever Aloe Scrub, Forever Marine Mask og Sonya Aloe Nourishing Serum.


Innhold i denne pakken:

Aloe hand and face soap:
Hele familiens favoritt! Vår Aloe Vera såpe er mild nok til å brukes daglig over hele kroppen av både barn og voksne ? også dem som har følsom hud. Skummer herlig og gir huden din en ren, myk og silkeglatt følelse. Diskret duft.

Såpen er drøy og mild til å brukes daglig over hele kroppen av så vel barn som voksne, også for dem som har følsom hud. Den gir rikelig med skum og huden får en ren, myk og silkeglatt følelse. Ettersom den er så mild, svir den ikke hvis man får den i øynene. Den kan derfor med fordel brukes som barneshampoo. Aloe Hand & Face Soap er pH-kontrollert og biologisk nedbrytbar. Den er pakket i en praktisk og hygienisk pumpeflaske.


Aloe First:
Skjønn spray med Aloe vera, propolis og utvalgte urter som svaler og beroliger huden din. For eksempel etter en dag i solen, etter et insektbitt eller i den tørre luften på flyreisen. Passer også fint for hår og hårbunn.
Aloe First inneholder i tillegg til Aloe vera og propolis flere nøye utvalgte planteekstrakt, eksempelvis fra ringblomst, kamille og agurkurt, kjente for sine velgjørende hudpleiende og mykgjørende egenskaper. Allantoin er ytterligere et beroligende, lindrende og hudpleiende stoff. Takket være sprayen er den enkel å bruke selv om huden føles øm etter f eks et insektstikk. Den virker også oppfriskende og vitaliserende etter en dag i solen eller under en flytur. Den kan også brukes i hårbunnen og som utredende balsam.


Aloe Moisturizing Lotion:
Sol, vind og luftforurensing tærer daglig på huden. Med Aloe Moisturizing Lotion kan du beskytte huden din. Det er en velgjørende lotion, basert på stabilisert Aloe Vera Gel.Den tilfører ekstra mye fuktighet, takket være aprikoskjerneolje, jojobaolje og kamilleekstrakt.
Lotionen inneholder kollagen og elastin, som begge gjør huden spenstig, og pleiende vitamin E. Aloe Moisturizing Lotion har en kremaktig konsistens, trenger fort inn i huden og gjør den silkemyk igjen. Den er like god for ansikt og hender som for resten av kroppen, og kan med fordel brukes som underlagskrem. Inneholder ikke lanolin.


Sun Lips:
Deilig leppebalsam med duft av mint og solfaktor 30. Holder leppene myke i all slags vær, og gir en deilig, avkjølende følelse. Med hudpleiende Aloe vera og mykgjørende jojobaolje.
Et must for både sommersesongen og skiferien ? men fungerer minst like bra alle dagene der imellom. Forever Sun Lips beskytter leppene mot både UVA- og UVB-stråling.
Akkurat som vår populære Aloe Lips så inneholder Forever Sun Lips? både hudpleiende Aloe vera og mykgjørende jojobaolje ? men uten tilsatt vann, noe som gjør at den fungerer godt også i kjølig vær. Forever Sun Lips? inneholder dessuten mentol som virker både oppfriskende og beroligende. Mentol er også den ingredienser som gir Forever Sun Lips? sin gode duft og dens herlige, avkjølende følelse.


Forever Aloe Scrub:
Forever Aloe Scrub er ment til dyprensing. Med sin kombinasjon av stabilisert Aloe Vera Gel og faste små korn av ren jojobaolje er Aloe Scrub mild nok til å brukes daglig til å rense huden for smuss som har trengt inn i porene.
Huden blir klar, og cellefornyelsen i huden underlettes. Med sin skånsomme peelingeffekt hjelper Aloe Scrub også mot uttørking og andre skader som syntetiske rengjøringsprodukter kan forårsake. Den kan brukes over hele kroppen, også i ansiktet.


Forever Marine Mask:
Etter en lang arbeidsdag eller en dag utendørs kan huden føles både tørr og livløs. Den beste løsningen for å gjenopprette hudens mykhet og naturlige følelse, er effektiv rengjøring og tilføring av fuktighet.
Forever Marine Mask rengjør i dybden samtidig som den gjenoppretter hudens balanse. Det skjer ved hjelp av naturligehavsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene fra Aloe vera, honning og agurk.Dessuten inneholder den rosmarin, som virker både rensende og stimulerende på huden, og naturlig E-vitamin, som er en antioksidant. Masken er lett å påføre og gjør at huden føles frisk og smidig.


Sonya Aloe Nourishing Serum:
Silkemyk, fuktighetsbevarende serum som gir huden glansen sin tilbake. Absorberes raskt og kladder ikke i det hele tatt. Med blant annet Aloe vera, vitamin E, hvit te og mimosaekstrakt.
Føles huden tørr og flassete? Sonya Aloe Nourishing Serum er et lettpåført serum som gir tørr og flassete hud myk og glatt og gir den en fin glød igjen. Virker sammentrekkende og vitaliserende samtidig som den bevarer fuktigheten og er beroligende for huden.
Sonya Aloe Nourishing Serum virker sammentrekkende og vitaliserende samtidig som den bevarer fuktigheten og er beroligende for huden.C9:

Legg grunnlaget for å føle deg bedre og se bedre ut. CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag!

Med CHANGE 9 tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som kan hjelpe deg å oppnå varig vektkontroll. C9 er grunnlaget i Forever F.I.T.-programmet og vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg.

Aloe Lips:
Kombinasjonen Aloe vera, jojobaolje og bivoks er med sine hudpleiende og mykgjørende egenskaper perfekte for å få myke, glatte lepper som ikke sprekker. Er også beroligende og lindrende på huden. Aloe Lips er enkel å ha med i lomma eller håndveska og passer hele familien. Kan også brukes på neglbånd og som praktisk førstehjelp til for eksempel kløe etter insektbitt. Like god i sterk sol og vind som i vinterkulda (inneholder ikke vann).
Send mail til: 4everlinniren@gmail.com 


#reklame

Photobucket

Ingen kommentarer:

♥ Koselig om du skriver en kommentar ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...